12:07
День Соборності

Відзначення Дня Соборності і Свободи України в Любимівській загальноосвітній школі

Немає  жодної держави в світі, яка б на шляху досягнення своєї незалежності, свободи, пройшла такий складний шлях, як Україна. Історія не була скупою на випробування, що випали нашій країні, на  досягнення свободи та соборності України покладені сили багатьох поколінь українців. Та завдяки цьому ми маємо Україну у повному сенсі соборною, незалежною, цілісною, яка впевнено крокує в майбутнє.

З метою поглиблення у учнів знань про історичний факт злуки українського народу та його значення, формування рис національної самосвідомості, виховання глибокої поваги та любові до Батьківщини в Любимівській СЗШ в рамках проведення Тижня патріотичного виховання 22 січня відбулися заходи, приурочені до Дня Соборності та Свободи України.


День розпочався із загальношкільної лінійки-інформації «Україна – суверенна  держава», де вчитель історії оголосил про відзначення всенародного свята та розповів, що проголошення об’єднання ЗУНР і УНР мало велике значення для українського народу, який прагнув жити в незалежній і соборній Українській державі. Під виконання Державного Гімну України було піднято Державний прапор.

Підсумком дня стала проведення свята-презентації «Україна суверенна: від витоків до сьогодення». В кінці заходу було підведено підсумки, де учні активно висловили свою думку, що ідея єдності та суверенності держави є головною умовою розвитку та процвітання України , зростання добробуту громадян, сприяння розвитку національної свідомості учнів.


 

Категорія: Новини | Переглядів: 383 | Додав: defaultNick | Теги: КЗ Любимівська СЗШ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar