07:41
Літературний брейн-ринг «Ми вшановуємо творчість Шевченка»

Літературний  брейн-ринг

«Ми вшановуємо  творчість  Шевченка»

Все йде, все минає… Та залишається пам'ять, добра слава про людей, що мандрують у світи в пошуках краю землі, у пошуках істини та правди. В історії залишаються імена, які з гордістю вимовляє, пам’ятає і шанує все людство. До них належить й ім’я великого українського поета  Т. Г. Шевченка. Весь свій могутній талант він присвятив служінню народові. «Історія мого життя, - писав поет, - становить частину історії моєї Батьківщини».  


Життєвому  і  творчому шляху Великого Кобзаря був присвячений   літературний  брейн-ринг  "Ми вшановуємо  творчість  Шевченка".

 

Брейн-ринг складався з 7 турів та пройшов у форматі гри «Найрозумніший».


 

Метою гри було розширити знання учнів про Тараса Григоровича Шевченка; систематизувати знання за періодами творчості Т.Г.Шевченка, збагатити знання учнів про невідомі факти біографії поета та мистецьку діяльність; розвивати усне мовлення, вміння коментувати, робити висновки; виховувати пошану до історичного минулого нашого народу, повагу до творчої спадщини Шевченка.


 

Перемогу  отримала  команда «Кобзарі».  


У форматі гри діти мали нагоду відкрити нові сторінки з творчості Кобзаря, насолодитися та вшанувати геніального митця, поета - Тараса Григоровича Шевченка.

Категорія: Новини | Переглядів: 366 | Додав: defaultNick | Теги: КЗ Любимівська СЗШ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar