08:00
Спортивна естафета «Швидше, вище, сильніше»

Спортивна естафета «Швидше, вище, сильніше»

Учні 9, 10, 11 класів взяли участь у спортивній естафеті, метою якої було з’ясувати, хто сильніший, спритніший та швидший: хлопці чи дівчата. У кожній команді було по 10 учасників.

У першому конкурсі за сигналом учителя першим гравцям необхідно було, затиснувши в руці естафетну паличку, добігти до фінішної точки, оббігти її, бігом повернутися назад і передати паличку наступному гравцю.

Далі був конкурс з баскетбольними м’ячами: хто більше влучить у кільце. Звісно, тут у лідерах були хлопці. Рахунок зрівнявся.

Після цього учитель запропонував конкурс – «Стрибки зі скакалкою». Кожна команда мала за 30 секунд прострибати на скакалці. І знову перемога за дівчатами.

У наступному конкурсі «Стрибок» із лінії старту початковий стрибок виконує перший гравець, другий гравець стрибає з лінії фінішу першого і т.д. Перемогу здобули хлопчики, у них був найдовший стрибок – 17 метрів.


Також школярам пропонувалися конкурси на прес, присідання та віджимання.

Протягом естафети обидві команди йшли бік о бік, проте останній конкурс, біг з перешкодами, виявив переможців. Ними стали хлопці, а друге місце посіли дівчата.

Категорія: Новини | Переглядів: 439 | Додав: defaultNick | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar