14:35
Україна – єдина країна

1 вересня  2014 року  в КЗ Любимівська СЗШ  пройшов Перший  урок «Україна – єдина  країна». Метою уроку стало формування в учнів розуміння єдності й цілісності України, її багатонаціонального народу як національної ідеї розвитку вільної, незалежної, демократичної та заможної держави.

Особлива  увага  учнів  була  акцентована  на тому, що  Крим і Донбас – це Україна, що люди, які мешкають на цих територіях, – громадяни України.

На уроці були згадані події минулого та сьогодення, що засвідчили прагнення українського народу до вільного, щасливого, заможного життя.

Учні хвилину мовчання  вшанували пам’ять Героїв Небесної сотні, воїнів та інших загиблих у боротьбі за свободу, цілісність та єдність нашої держави.

Учні  читали  вірші  про   рідну  мову,  домівку,  країну, а   учениці  8 класу   всім  присутні  подарували  пісні  про Україну.

Незважаючи на усі негаразди, що відбуваються зараз, всі учні  та  вчителі  нашої  школи прагнуть  лише  одного - миру, спокою, міцної та квітучої держави та мирного  неба над головою.

Категорія: Новини | Переглядів: 412 | Додав: Иська | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar