15:22
Відкриймо серце для добра.

      У грудні місяці по всьому світу відзначається Міжнародний день інвалідв. Це свято проголосила Генеральна асамблея ООН в 1992 році на прикінці Десятиліття інвалідів на 47-й сесії у спеціальній резолюції. Проведення цього дня в Україні встановлено Указом Президента від 27.11.1993р. №566/93.

      Від того, як суспільство ставиться до тих, кому з тих чи інших причин важко або не можливо самостійно  подбати про себе залежить рівень цивілізованості цьогоь суспільства. Не дивно, що в давні часи і, навіть, аж до сучасної історії, у людей, яких ми зараз відносимо до категорії "інвалід" було дуже мало шансів на виживання взагалі. Це страшна правда - завжди і в усі часи турбота про інвалідів в основному трималася на щірій добрій волі окремих людей.

      Серед учнів КЗ Любимівська СЗШ є діти з обмеженими можливостями. Дуже приємно зазначити, що вони є поівноцінними членами шкільної родини і приймають участь в загальношкільних заходах і акціях. А вчителі школи виховують у своїх учнях цивілізоване ставлення, відчуття поваги і небайдужості до людей з вадами.

      Таким хлопчиком є Трут Богдан, який зараз навчається в 5 класі нашої школи. До цього навчального року, завдяки зусиллям батьків і вчителів  він ходив до школи, але зараз на індивідуальному навчанні. Учні щіро з ним спілкувались і спілкуються. І тому, було дуже очікувано, коли вони висловили бажання зустрітится зі своїм однокласником. Треба зазначити, що діти з малечку привченів з  турботою ставитися до ближнього.

      4 грудня 2015 року класний керівник 5 класу Клюшник Юлія Олексіївна зі своїми учнями пішли в гості до Богдана. Нас зустріли посмішкою і теплим ставленням, а діти відповідали взаємністю. Богдан був дуже радий побачити своїх однокласників. Діти грали в ігри, які підготували господарі, спілкувались. А на згадку про цей чудовий захід, діти подарували хлопчику набір фарб і пензлей для малювання, який Богдану прийшовся у нагоді.

Категорія: Новини | Переглядів: 332 | Додав: Anna_Karpova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar