10:37
Зустріч з волонтеркою та поетесою Надією Павлівною Таршин.

Віддана патріотка, волонтер та поетеса, вона вручила подяку колективу нашій школи від командира гаубічного самоходно-артилерійського дивізіону 2С1 А.М. Юськова, та грамоту директору школи Людмилі Олексіївні Масаловій від Департаменту освіти і науки Дніпропетровської райдержадміністрації. 

Надія Павлівна Таршин народилась 20 травня 1949 року на Рівненщині у селі Сморжів. Закінчила Клеванську середню школу №1, Український інститут інженерів водного господарствау м.Рівне. Після закінчення інституту отримала направлення на роботу в трест "Дніпроводбуд", що у Дніпропетровську. Майже вся трудова діяльність пройшла на будівництві гідротехнічних, цивільних і промислових споруд. Працювала на різних інженерних посадах. Окрім всього є автором п`яти поетичних книжок: "Дзвони" (1999), "Шепіт землі"(2002), "Гомін" (2009), "Відлуння"(2012), "Ключ від неба" (2014), а також спвавтором ряду колективних збірок.Вірші почала писати в зрілому віці. Нині проживає у сел. Слобожанське Дніпровського району. Громадський діяч, волонтер.

 

Переглядів: 314 | Додав: Anna_Karpova | Теги: волонтерська допомога, волонтерська, діяльність, волонтер, допомога | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar